Vuokrapelioikeudet myynnissä – Varaa omasi!

Vuokrapelioikeudet myynnissä – Varaa omasi!

Vuokrapelioikeuden hinta on 710 euroa. Jos haluat maksaa osissa, ilmoita siitä jo varausta tehdessäsi. Osamaksulla hinta on 3 x 245 euroa, yhteensä 735 euroa.

Pelioikeus tulee olla maksettuna kokonaisuudessaan ennen ensimmäistä pelikierrosta. Pelioikeudet varataan toimistosta | office@argc.fi. Ellet ole meillä jo jäsenenä, tarvitsemme sinusta nimen lisäksi seuraavat tiedot: syntymäaika, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, laskutussähköpostiosoite, kotiseura ja tasoitus. Ilmoitathan nämä jo varauksen yhteydessä, kiitos.

Pelioikeuden tai osan siitä voit maksaa liikuntaetuudella (Smartum, ePassi, Edenred). Kun olet saanut laskun pelioikeudesta, voit lähettää toimiston sähköpostiin e-kuitin maksusta. e-Kuitin saat maksun jälkeen omaan sähköpostiisi, jonka voit välittää toimiston sähköpostiin.

Meillä ei ole erikseen opiskelijoille suunnattua pelioikeutta. Nuorille aikuisille (22-27 -vuotiaat) pelioikeus maksaa 440 euroa. Junioripelioikeus (u21) on edelleen hinnaltaan 150 euroa. Sitä nuorempien pelioikeudet maksavat 10 euroa x ikävuosi. Esim. 9 -vuotias maksaa pelioikeudesta 90 euroa. Nuorten ja junioreiden ikärajat menevät syntymävuosittain. Jos täytät tänä vuonna 2024 esim. 21 vuotta (syntynyt 2003 tai myöhemmin), olet oikeutettu junioripelioikeuteen.

 

Tervetuloa pelaamaan!