Tule töihin kahvilaan /ravintolaan

Tule töihin kahvilaan /ravintolaan

Kahvilatyöntekijäksi Archipelagia Golfiin

 

Archipelagia Golf on mukava, kaksikielinen saaristolainen golfyhteisö. Seura on perustettu v. 1980 nimellä Saariston Golf, joka sittemmin on vaihdettu Archipelagia Golfiksi yhtiön nimen mukaan. 18-reikäinen kenttämme on monipuolinen ja vetovoimainen ja sitä tullaan pelaamaan kauempaakin. Järjestämme kauden aikana kymmeniä kilpailuja ja tapahtumia, joissa kahvilan työntekijällä on tärkeä rooli. Viime kaudella kentällämme pelattiin yli 33.800 kierrosta, joten pelaajiemme ystävällinen ja palvelualtis kohtaaminen on tärkein tehtäväsi. Hyväntuulisessa yhteisössämme tunnet itsesi tervetulleeksi ja osaksi meitä.

Työnkuva

Työtehtävät ovat monipuolisia kahvilan työtehtäviä. Tärkein tehtäväsi on tuottaa pelaajille positiivinen pelikokemus kentällämme ja varmistaa että kahvilan tuotteet ja tarjoilut ovat erinomaisia. Päivittäisiä tehtäviä ovat kahvilan päivärutiinit. Työhösi kuuluvat mahdollisesti esimiestehtävät, tuotteiden tilaus, vastaanotto sekä tapahtumien järjestämiseen osallistuminen. Kassanhoito ja -tilitys päivän päätteeksi, valvonta, raportointi, ja muu pelaajien auttaminen ja opastaminen, sekä yleisestä siisteydestä ja viihtyisyydestä huolehtiminen. Paikallaan ei siis tarvitse istua.

Työsuhde

Työ on määräaikainen erikseen sovittavalle jaksolle ja ajoittuu välille huhtikuu – lokakuu, säästä ja kentän kauden pituudesta riippuen. Töitä tehdään viikon jokaisena päivänä, työvuoroja on 3-6/viikko ja päivittäinen työaika on 5-9 tuntia klo 7-21 välisenä aikana. Keskikesällä tunteja ja vuoroja on enemmän kuin alku- tai loppukaudesta työn sesonkiluontoisuudesta johtuen. Työ on mahdollista sovittaa opiskelujen oheen.

 

Mitä haemme?

Toivomme sinulta joustavaa ja oma-aloitteista asennetta, iloista mieltä, reipasta ja aktiivista otetta työhön sekä aitoa halua palvella meidän pelaajia ja asiakkaita mahdollisimman hyvin kahvilan toimivuudesta huolehtien. Suhtaudut työhösi samanlaisella intohimolla kuin itse lajiin. Aiempi kokemus kahvila- tai ravintola-alalta katsotaan eduksi. Kaksikielisenä seurana ruotsin kieli on vahvasti läsnä mutta tässäkin pärjää jo oikealla asenteella, hymyllä ja hyvällä kuuntelun taidolla.

 

 

Tervetuloa meille töihin upeaan saaristoon!              

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen office@argc.fi. tai soita  Nina Katajainen 040 516 2242

Tiedustelut ensisijaisetsi 26.3. klo 13-15 numerosta  040 516 2242 / tj Nina Katajainen

Hakuaikaa 31.3.2022 asti.

Paikat täytetään sopivien hakijoiden löytyessä mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä.