Suomi golf ID- päivitä jäsenkorttisi ebirdien kautta!

Suomi golf ID- päivitä jäsenkorttisi ebirdien kautta!

Meille kaikille golfareille on tullut viestiä Suomen Golfliitosta uuden Golf ID:n asiassa. Viesti on lähetetty s-postitse 29.5.

Alla lyhyt kertaus asiasta, lisätietoja päivittämiseen voi kysyä Archipelagia golfin caddiemastereilta.

 

Suomi Golf ID julkaistu – päivitä ebirdie

Golfliitto on julkaissut uuden Suomi Golf ID -tunnistautumispalvelun, joka yhtenäistää digitaalisten golfpalveluiden kirjautumisen yhdistämällä ne yksilöllisen käyttäjätunnuksen alle.  Se on ainoa tunnus, jonka pelaaja jatkossa tarvitsee jäsen- ja tasoitustietoa käsitteleviin digitaalisiin palveluihin. Uusi kirjautumistapa parantaa golfarin tietoturvaa ja helpottaa operointia tunnusviidakossa.

Aktivointia varten pelaajien on tärkeää varmistaa, että kotiseurassa käytettävä sähköpostiosoite on henkilökohtainen ja yksilöllinen. Muistathan myös päivittää eBirdie-sovelluksesi.

Ensimmäisessä vaiheessa kauden alussa Suomi Golf ID tulee käyttöön eBirdie-sovellukseen kirjautumisessa. Jatkossa myös ajanvaraus-, kilpailu- ja tuloskorttipalvelut, ottavat tunnistautumisen käyttöön omissa palveluissaan. Suomi Golf ID:n käyttöönotto on vapaaehtoista, mutta myöhemmin se korvaa kokonaan jäsentiedoilla kirjautumisen.

 

Vielä laajemmin asiasta linkki golfliiton tiedotteeseen