Finbyvägen 87, 21600 Pargas

NexGolf instruktioner

NexGolf - webbläsarversion

Inloggning Logga in till NexGolf på addressen https://argc.nexgolf.fi/argc. Användarnamn: Medlemmar kan logga in med sitt medlemsnummer UTAN lands- och klubbkod (FI-74-). Medlemsnumret består av 1-6 siffror. Spelare med spelrätt hos ArGC, men som inte är medlemmar har ett kundnummer (börjar från 10000), som fungerar som medlemsnummer. Om ni inte känner till ert medlems- eller kundnummer, eller andra problem uppstår, ta kontakt med caddiemaster: caddiemaster@argc.fi Kom ihåg att byta lösenord efter första inloggningen och vid jämna mellanrum.
Tidsbokning För att göra en tidsbokning via NexGolf, klicka på ”Tidsreservering” och välj en ledig tid från tabellen. Lägg till medspelare genom att skriva medlems/kund -nummer eller namn. Gästspelare kan även boka via NexGolf, genom att först välja rätt hemklubb. Om inte NexGolf systemet hittar gästspelaren, vänligen boka tid via telefon: 050 45 25 300 Vid bokningen går det även att boka golfbil OM de finns tillgängliga. Man kan även välja om man vill spela en full runda eller 9 hål. En tidsbokning kan ha högst 4 personer, och gruppens sammanlagda handicap får inte överskrida 110. Medlemmar kan boka tider upp till 2 veckor på förhand, och gästspelare kan boka upp till 1 vecka på förhand.
Fakturor Via NexGolf är det enkelt att hålla reda på alla sina golfräkningar. Som exempel kommer medlemsavgift, spelrätt och bagskåp att synas i NexGolf. OBS! Denna funktion finns endast i webbläsarversionen. Om fakturorna inte syns, kontrollera att era kontaktuppgifter stämmer. Vid problem, kontakta caddiemaster: caddiemaster@argc.fi Obetalda räkningar syns på framsidan, och all faktureringshistorik hittas under ”Egen NexGolf” -> ”Fakturor”. För att ladda ner en faktura, klicka på ”ÖPPNA FAKTURA (PDF)”-knappen.

NexGolf - App

Archipelagia Golf erbjuder NexGolf PREMIUM – versionen till alla medlemmar denna säsong! Premium versionen är i kraft redan första gången du loggar in. Hjälp med hur man använder NexGolf appen kan man alltid fråga av caddiemastern! Ladda ner och logga in Ladda ner NexGolf-appen genom att söka ”NexGolf” på Google Play eller App Store butiken, eller tryck på länkarna nedan:
Logga in på appen med samma kredentialer användarnamn/nummer och lösenord som till NexGolf webbläsarversionen. Välj Archipelagia Golf Club och godkänn användarvilkoren för att logga in.
Tidsbokning Välj ”Varaa Aika” och välj en ledig tid från listan. Klicka på plus-ikonen för att lägga till spelare. Nu borde du och dina vänner synas. Välj av dem eller lägg till en spelare via medlemsnummer eller namn. Kontrollera att rätt golfklubb är vald. För att lägga till gästspelare, ändra klubb. Om inte NexGolf systemet hittar gästspelaren, vänligen boka tiden via telefon: 050 45 25 300 Med NexGolf PREMIUM kan du bekräfta tidsbokningen under 500 meter från klubbhuset, och max 2 timmar före tee-time. Kontrollera att appen har tillåtelse att använda telefonens gps.
Scorecard För att skriva ett elektroniskt score-kort i appen, klicka på ”Aloita kierros”. Du kan fylla i kortet upp till 24h efter rundan.
Välj rätt dag, tee och om rundan var övningsrunda eller handicaprunda. Tryck ”Aloita uusi kierros” för att börja rundan.
Välj antal slag för det spelade hålet genom att trycka på plus eller minus vid den stora siffran i mitten. Uppe på skärmen syns vilket hål som är valt. Ändra hål genom att trycka på pilarna, eller genom att trycka på knappen och välja hålet från menyn. Se dina resultat för rundan genom att trycka på ”Tuloskortti” i övre högra hörnet.
När rundan är slut tryck på ”Tuloskortti” och tryck ”Seuraava”. På denna skärm syns eventuell statistik (om du har fyllt in statistik, instruktioner om det hittas nedan under rubriken ”Statistik”). Tryck på ”Tallenna NexGolfiin” för att spara rundan och avsluta.
Premium-versionen PREMIUM versionen av NexGolf appen tillåter dig att föra statistik om ditt golfspel, skriva kommentarer och mycket annat. För mera information om vad Premium versionen ger, gå till ”Meny” (tre streck på framsidan i övre högra hörnet), och välj ”Tilaus”.
Statistik För att föra statistik över ditt golfspel, tryck på ”Tilastot”-balken när du fyller i antal slag för hålet. Det går att fylla i statistik om fairway- och greenträffar, samt puttar, chippar, bunkerslag och eventuella straffslag. När du avslutar rundan får du en lista på lättydlig statistik, som också jämförs med medeltalet av alla dina rundor.
Tävlingar I appen är det lätt att anmäla sig till tävlingar och betala dess avgift. NexGolf appen använder sig av NexPay som betalningssätt. För att kunna betala tävlingsavgiften via NexGolf-appen via NexPay bör du först uppdatera betalningsuppgifter i ”Meny” (tre streck på framsidan i övre högra hörnet) -> ”Asetukset”. Scrolla lite nedåt för att hitta knappen ”Lisää maksutapa”. Följ NexPay-instruktionerna- Du kan nu lätt och smidigt betala tävlingsavgifter via appen!
En lista över klubbens tävlingar hittas under ”Seuran Kilpailut” -> ”Kalenteri”. För att anmäla dig till en tävling, klicka på ”Ilmoittaudu” OBS! Kontrollera att anmälningstiden har börjat.