Finbyvägen 87, 21600 Pargas

NexGolf

Archipelagia Golf använder NexGolf systemet. Med NexGolf är det lätt att boka tider, registrera sig till tävlingar och uppdatera sitt handicap. I NexGolf systemet syns även öppna och betalda fakturor.
För mobilanvändare lönar det sig att ladda ner NexGolf appen, som utöver webbläsarversionens funktioner ger möjlighet att skriva golfrundans resultat elektroniskt, föra statistik om sitt golfspel,
och följa med vännernas resultat i realtid under tävlingens gång, och mycket annat. Nytt i NexGolf Premium är bl.a. gps-bekräftelse: Bekräfta tidsbokningen via appen då man är under 500m från klubben. 

ArGC erbjuder NexGolf – Premium gratis till alla medlemmar denna säsong (2022)!

Användarnamnet till NexGolf-systemet (även appen) är det egna medlemsnummret, utan land- och klubb id-siffror, exempelvis 9876. (Spelare som har spelrätt hos oss, men inte är medlemmar, även spelare från företag: kolla stjärnan* i slutet av sidan.) Om du inte vet ditt medlemsnummer, ta kontakt med caddiemastern: caddiemaster@argc.fi

Lösenordet är de två första bokstäverna i förnamnet, och de två första bokstäverna i efternamnet, samt födelsedatumet dag dubbelsiffrigt. Exempel:

Pekka Golffari, född 1.8.1967 —> PeGo01
Matti Meikäläinen, född 17.11.1999 —> MaMe17

OBS! Lösenordet bör bytas vid första inloggningen.
För web-användare: Efter inloggning i NexGolf, klicka ”EGEN NEXGOLF” -> ”Mina inställningar”, sedan skrolla lite ner och under ”Medlemsuppgifter och lösenord” går det att byta lösenord.
För mobilanvändare: I appen klicka meny (övre högra hörnet) -> ”Omat asetukset” -> ”Vaihda salasana”.

Det lönar sig att dubbelkolla övriga personuppgifter i webbläsarversionen, så att du lättare kan dra nytta av alla NexGolfs serviser.

Om du har glömt lösenordet, eller andra inloggningsproblem uppstår, följ NexGolfs anvisningar eller kontakta caddiemastern: caddiemaster@argc.fi

Mera information om NexGolf – systemet och NexGolf Appen hittas här:

* Spelare som inte är medlemmar men har spelrätt hos ArGC har ett kundnummer (numret börjar från 10000). Detta nummer fungerar på samma sätt som ett medlemsnummer. Använd detta nummer då vid tidsbokningar så att NexGolf systemet känner igen att ni inte är gästspelare.

* Detta fungerar även för företag. Kundnumret fungerar som medlemsnummer och företagets FO-nummer används som lösenord. Logga in med dessa uppgifter i NexGolf, och kontrollera att företagets uppgifter är korrekta.