Kilpailutoimikunta

Kilpailutoimikunta esittäytyy

Hei!

Olen Lars Ekholm,
Vaasassa syntynyt, mutta kahdessa etapissa asunut yhteensä 27 vuotta
Paraisilla. Toimin Archipelagia Golfin kilpailutoimikunnan vetäjänä kolmatta
vuotta. Olen pelannut golfia vuodesta 1985, mutta en pidä harjoittelusta, joten en ole kovin hyvä pelaaja. Yleensä olen pelannut 10 – 30 kierrosta vuodessa, viimeiset vuodet olen lisännyt kierroslukua noin 50-60.

Kilpailutoimikunta järjestää lähinnä kilpailullisia lyöntipeli kilpailuja, mutta viime vuosina leikkimielisemmät pelit kuten Scramblet ovat vallanneet enemmän tilaa kalenterista, koska ne ovat suositumpia kun vakavammat lyöntipelit.

Tällä hetkellä toimikunnassa toimii minun lisäkseni 8 henkilöä: Daniel Andersson, Reino Heikinheimo, Kim Holmström, Mikko Koskinen, Mika Marjasto, Mika Mathlin, Mika Männikkö ja Niclas Tuominen. Lisää porukkaa kaivataan kipeästi, jolloin saadaan lisää uusia ideoita ja kilpailun järjestäjiä. Pääsääntöisesti kokoonnumme kevättalvella 1-2 kertaa suunnittelemaan uuden kauden toimintaa ja järjestämme kauden aikana kymmenkunta kilpailua. Syksyllä kilpailemme muita toimikuntia vastaan Committe Cupissa ja koska olemme kilpailutoimikunnassa, tähtäimessämme on aina voitto.

Jos kiinnostuit kilpailujen järjestämisestä, niin ota yhteyttä joko suoraan minuun:

040 718 5035 tai larsgek@gmail.com tai toimikunnan muihin jäseniin, Caddiemasteriin tai Archipelagia Golfin toimistoon.

Ensimmäinen kilpailutapahtuma kaudella 2022 on perinteinen Spring Flag lippukilpailu
lauantaina 23.4.2022 (varapäivä 7.5.2022, mikäli emme pääse vielä kentälle huhtikuussa). Lippukilpailun jälkeen vuorossa on toinen perinteinen kilpailu Pargas Open, joka on lyöntipelikilpailu. Muut kauden tapahtumat löytyvät

Nexgolfista tai kotisivujen kautta Kilpailukalenterista. Ilmoittautumiset Nexgolfissa tai Caddiemasterin kautta.

Nähdään golfkentällä!

 

Kilpailutoimikunnan puheenjohtaja Lars Ekholm