Finbyntie 87, 21600 Parainen

Kapteenit

Captain:

Timo Taskinen

Kapteeni Timo Taskinen esittäytyy

Olen Timo Taskinen ja seuran kapteeni vuodesta 2020- . Olen golf ikäjaottelun mukaan seniori ( yli 50 v ). Aloitin golfin vuonna 1998 aikana jolloin green card oli se pahvinen vihreä kortti nimensä mukaan ja jolloin kokeeseen kuului useita osa-alueita kuten kuinka osasi lyödä eri mailoilla, etiketti ja säännöt. Alkuun pelasin tyypillistä bisnes golfia eli kutsuttiin työn kautta yritystapahtumiin 5 kertaa vuodessa. Sen lisäksi muutama harjoituskierros. ” Herääminen” lajiin tapahtui yli 10 vuotta myöhemmin kun siirryin starttipaketin myötä 2011 ArGC jäseneksi pelaten aluksi vuokrapelioikeudella ja myöhemmin osakkeenomistajaksi. Sitten pelattiinkin 3 vuotta peräkkäin 100 kierrosta vuodessa. Tärkeä osa noihin kierrosmääriin oli KULTAKORTTI , joka mahdollistaa osakkeenomistajille edullisen ( 165 €) tavan pelata kauden aikana golfia 25 vieraskentällä 7 kertaa / kenttä. Sittemmin kierrosmäärät ovat siitä hieman pienentyneet asettuen n. 60 kierrokseen vuodessa.

ArGC seuraan siirtymisen myötä tuli vastaan erilaisia tehtäviä seuran toiminnassa. Ensin 2 vuotta kilpailu toimikunnan jäsenenä ja toiset 2 vuotta kilpailutoimikunnan vetäjänä. Seuraava siirtymä olikin kapteenin tehtäviin. Kapteenien tärkeä tehtävä on pitää uusille pelaajille kapteeninpalaveri, jossa käydään läpi turvallisuutta ja hyvän golfkäyttäytymisen noudattamista unohtamatta kentän huolehtimista pelaajan osalta.

Kapteenien tehtävänä on yhdessä :

  • Seurahengen, yhteenkuuluvuuden ja viihtyvyyden kohottaminen
  • Seuran uusien jäsenien vastaanotto
  • Vastuulla on sääntöjen, turvallisuuden ja hyvän
    golfetiketin noudattaminen
  • Rikkomusten käsittely
  • Kapteenit ovat myös seuranhallituksen jäseniä ja vievät osaltaan jäsenten asioita eteenpäin organisaatiossa.
  • Kaksi ensimmäistä kohtaa liittyvät vahvasti aktiviteetti toimikunnan tehtäviin, jota ladykapteeni vetää

Tuntuu siltä, että olen käynyt todelle paljon läpi asioita toimikausillani. 2019 iso sääntömuutos ja 2020 uusi WHS (World Handicap System) tasoitusjärjestelmän muutos, jotka koulutettiin jäsenille . Sitten COVID-19 pandemia, joka aiheutti oman säätämisen pelaamiseen ja sen ohjeistamiseen niin, että se tapahtui turvallisesti ja yleensä sitä kautta mahdollistui.

Itse olen kokenut lajin kuitenkin hyvin rentouttavana. Aikanaan kun aloitin niin muistan kuinka viimeistään 3 väylän jälkeen oli unohtunut työasiat, koska piti keskittyä lyöntiin ja ei voinut miettiä montaa asiaa kerrallaan, jotta lyönti onnistuu. Olen saanut myös monia ystäviä golfin kautta.

Seuramme toiminta perustuu paljolti vapaaehtoistoimintaan ja toivomme uusia jäseniä toimikuntiin. Jos vähänkin tuntuu siltä, että voisit osallistua jonkin toimikunnan toimintaan niin ole rohkeasti yhteydessä toimikunnanvetäjään tai vaikka toimiston väkeen. Myös kenttävalvojia myös kaivataan. Valvojia ei synny tyhjästä vaan siihenkin tarvitaan vapaaehtoisia. Mitä useampi sitä tasaisemmin kuormaa voidaan jakaa.

 

Kapteenien yhteistiedot ovat:

Captain Timo Taskinen

Sähköposti : captain@argc.fi

Puhelin : +358 40 545 0717

 

Lady Captain:

Mariella Ramstedt

Sähköposti : aktiviteetti@argc.fi

Puhelin: 0505263219