Seuratoiminta

Syyskokouksen päätöksiä kaudelle 2023 ja kauden 2022 nimitykset

Seuran Archipelagia Golf syyskokoukseen klubitalolla 13.10 osallistui 19 seuran jäsentä. Kokouksessa esiteltiin kuluvan kauden toimintaa ja taloustilannetta. Kokouksessa hyväksyttiin vuoden 2023 toimintasuunnitelma sekä talousarvio. Toimintasuunnitelma päivitetään kotisivuillemme jäsenistön nähtäväksi. Toimintasuunnitelma perustuu vahvasti jo hyväksi koettuihin toimintatapoihin ja joihinkin suunniteltuihin muutoksiin tulevalle kaudelle.

Jäsenmaksuksi päätettiin, samat kuin kuluvalla vuodelle, aikuisille 106€ sekä junioreille (2002 ja sitä myöhemmin syntyneet) 56€, liittymismaksua ei ole. Jäsenmaksut lähetään jäsenistölle tammikuussa 2023 sähköisesti, s-postilla viestillä sekä Nexgolfiin. Paperisiin jäsenmaksuihin tulee 10€ postituslisä.


Seuran puheenjohtajaksi valittiin uudelleen Mika Marjasto. Hallituksessa erovuorossa olivat Mariella Ramstedt (aktiviteetti), Mikko Saarikumpu (markkinointi) ja Timo Taskinen (kapteeni).  Mariella ja Mikko valittiin uudelleen tehtäviin. Timo Taskisen poistuessa hallituksesta uudeksi kapteenin tehtäviä hoitamaan valittiin Lari Valkama (vuodesta 2019 asti ArGC golfannut). Kilpailutoimikunnan pj Lars Ekholm ilmoitti myös esteestään jatkaa hallituksessa ja hänen tilalleen valittiin jäljellä oleviksi kausiksi (2023-2024) Niklas Tuominen.

Hallitus kiitti Timo Taskista ja Lars Ekholmia jäsenistön eteen tehdystä työstä.

Hallitus kokoontuu vielä tämän vuoden puolella järjestäytymis- ja suunnittelukokoukseen. Ensi vuoden toimintaa suunnitellaan jo kuluvan vuoden puolella, ole yhteydessä toimikuntiin tai toimistoon, kun ideoita toiminnan kehittämiseksi tulee.  Seuraava seuran jäsenkokous on keväällä, sääntöjen mukaan ennen huhtikuuta 2023.

Kokouksen aiheena oli myös uusi huomionosoitus, joka toteutetaan yhdessä golfyhtiön kanssa. Tämä kunniapaikka on erityisellä sitoutumisellaan edesauttanut golfkentän kehittämistä. Paikalle ovat oikeutettuja nyt kentän ja seuran perustajien lisäksi jäsenemme Jorma ja Kristina Ake.

Kokouksen jälkeen jaettiin huomionosoitukset ja palkittiin kauden menestyneet.

Kauden 2022 nimitykset:

Vuoden Paras juniori: Oliver Ruutu. Kansainvälinen pelaaja: Finnish junior ranking (FJAR) 4th. Triple A European open 2nd. Boys European ranking 2.Paras tyttöjuniori: Matilda Marjasto. FJAR 36th.

Paras seniori: Raimo Piispanen. Raimo on aktiivinen osallistuja niin seuran kuin alueellammekin järjestettäviin kilpailuihin.  Hän on myös luotettava ja tasainen liiga- ja seuraotteluiden pelaaja ja aina valmis osallistumaan kun kysytään.  Raimo on positiivinen ja seurallinen kanssapelaaja.

Paras Naispelaaja: Ellinoora Moisio. Kansainvälinen LETAS- pelaaja.

Rookie of the Year:  On aloittanut myöhäissyksyllä 2021, nyt hcp 35,2. Tullut lajiin sisälle caddiemasterin roolissa ja on aktiivinen pelaaja.

Seuran mestareiden palkinnot:

Miehet: Ben Casagrande

Naiset: Nina Katajainen.

Juniorit alle 13: Leevi Tuominen

Seniorinaiset (50): Mariella Ramstedt

Seniorinaiset (60): Liisa Nordenswan

Seniorimiehet (50): Jussi Aalto

Seniorimiehet (60): Ismo Aaltonen

Seniorimiehet (70): Hannu Nummi

Matchplay: Kim Holmström

Archipelagia Cup: Sami Ahokas

Senior Cup: Ann-Christine Sundell.

 

Lisäksi jaettiin uusi palkinto junioritoiminnassa, Vuoden tsemppari,

 Aapo Purolle. Aapo on toiminut Onnin avustajana junioritoiminnassa sekä osallistunut aktiivisesti ja koko kauden hyväntuulisesti junioritoimintaan.

 

Onnea kaikille palkituille!

 

(kuvassa ylhäältä vasemmalta oikealle: Ismo Aaltonen, Hannu Nummi, Nina Katajainen, Mariella Ramstedt ja Liisa Nordenswan.

Alarivissä vasemmalta: Jussi Aalto, Sami Ahokas, Leevi Tuominen ja Matilda Marjasto.

Hallituksen puolesta,

Nina Katajainen

toiminnanjohtaja, ota yhteyttä, nina.katajainen@argc.fi (040 5162242)

Toimintasuunitelma vuodelle 2023:

ArGC toimintasuunnitelma 2023_ vuosikokouksessa hyväksytty