Pelaaja ensin jäsenkysely kolmas tiedote

Pelaaja ensin jäsenkysely kolmas tiedote

Hyvä Archipelagia golfin jäsen

Kiitos, että olet golfyhteisömme jäsen. Sinun mielipiteelläsi on iso merkitys meille!
Meille on tärkeää tietää kokemuksestasi ja saada palautetta toimintamme kehittämiseksi.

Lähetämme kauden aikana jäsenkyselyn linkin s-postiisi. Jäsenenä sait ehkä jo toukokuun lopulla (30.5), tai tulet saamaan kyselyn heinäkuun viimeisellä viikolla(25.7) tai syyskuun lopussa (26.9), jonakin kolmesta ajankohdasta. Olemme kiitollisia, jos voisit jakaa ajatuksesi sekä palautteesi kanssamme ja vastata jäsenkyselyymme. Vastauksesi käsitellään luonnollisesti anonyymeinä.

Jos nyt sinulla on tarvetta lähettää palautetta, katso kotisivujemme yläreunassa mahdollisuuden pikapalautteen antoon (palaute).

Tuloksia käsitellään aktiivisesti viikoittain kauden aikana ja ne ohjaavat yhteisömme kehittämistä jäsenten toivomaan suuntaan.

Voit vastata jäsenkyselyyn kahden viikon sisällä.

Kiitos etukäteen avustasi!

Ystävällisin terveisin,
Archipelagia Golf

PS. Tälle vuodelle omat jäsenemme ovat arvioineet kentän kunnon hyväksi ja siinä me olemmekin onnistunet. Myös tiiauspaikat ovat kohentuneet hienosti; olemme heinäkuun puolessa välissä rankingissa sijalla 18/61 yhteisöä ja vieraspelaajien mukaan 17/66 yhteisöä. Näistä lukemista on hienoa tiedottaa!

 

PPS. viime vuosina olemme kehittäneet toimintaamme jäsenten toivomaan suuntaan mm. tiedotuksen kautta lisäämällä säännölliset kuukausittain lähetettävät jäsenkirjeet (s-postitse) sekä pelitarjonnan kautta lisäämällä pelipaketteja; pelioikeuden tai greenfeen lisäksi paketteja nuorille, 9-reiän kierroksille jne. Kentälle on tehty muutoksia mm. reuna-alueiden hoitoon (osa alueista raivattu, osa jätetään luonnontilaan) sekä tiipaikojen kunnostusten kautta. Kiitos näistä ehdotuksistanne!