Pelaajan vakuutusturva

Golfliiton seurojen jäsenyys sisältää pelaajille merkittäviä etuja ja palveluita. Archipelagia Golf Club kuuluu Golfliittoon, joten kaikilla ArGC:n pelaajilla on vakuutus.

Pelaajan vakuutus
Golfliiton jäsenmaksuun sisältyvä vakuutusturva on yksi tärkeimmistä Golfliiton tarjoamista palveluista. Pohjola Vakuutus on ollut liiton vakuutuskumppani jo vuosikymmeniä. Golfaajan vakuutus kattaa kattavan tapaturma- ja vastuuvakuutuksen 15 000€ saakka. Pohjola Sairaala on nyt osa Pihlajalinnaa ja Golfliitto tarjoaa jatkossakin yhdessä muiden terveyskumppaneiden kanssa erinomaisen joustavan hoitopolun.

Tapaturmavakuutus kattaa vamman hoitokulut maailmanlaajuisesti.

TEE TÄMÄ, JOS GOLFKENTÄLLÄ TAPAHTUU ONNETTOMUUS:
1. Saat Pohjolan Terveysmestarin asiantuntijaarvion oireistasi ja sinut ohjataan tarvittaessa suoraan sopivan erikoislääkärin vastaanotolle lähimpään Pohjolan sairaalaan tai Pohjola Vakuutuksen terveydenhuoltokumppaneiden toimistoon.

2. Maksullisen sairaanhoidon yhteydessä lääkäri varmistaa, että vakuutus kattaa ja hoitaa korvauksen puolestasi. Maksat vain mahdolliset omavastuut korvattavasta hoidosta paikan päällä.

3. Jos et tarvitse lääkäriä, saat selkeät ohjeet kotihoitoon, joka auttaa sinua toipumaan.

4. Palveluaikojen ulkopuolella tai hätätilanteessa voit hakea ensiapua mihin tahansa lääkäriin tai sairaalaan. Maksa ensin kustannukset itse ja tee sitten aikatauluraportti OP-mobiilisovelluksella tai op.fi-palvelulla.

5. Pohjolan terveysmestari palvelee sovelluksessa ja puhelimitse: 0100 5225.

Caddiemasterilla on vahinkoilmoituslomakkeita. Eli toimiston sijaan caddiemasterille ilmoitus.

Jotta tämä vakuutus olisi voimassa, jokaisen syntymäajan tulee olla oikein NexGolfin jäsentiedoissa. Tarkista tietosi NexGolfista hyötyäksesi kaikista NexGolfin ja Golfliiton tarjoamista palveluista. Tietoja voi muuttaa esimerkiksi caddiemasterilla tai puhelimitse: 050 4525 300 tai sähköpostitse: caddiemaster@argc.fi

Lisätietoja pelaajan vakuutuksista ja korvauksista löytyy osoitteesta golflitto.fi tai tästä PDF:stä: Suomen Golfliiton jäsenyhdistysten jäsenten vakuutusturva