NexGolf ohjeita

NexGolf - selainversio

Kirjautuminen

Kirjaudu NexGolfiin osoitteessa https://argc.nexgolf.fi/argc.

Käyttäjätunnus:

Jäsenet voivat kirjautua sisään jäsennumerollaan ILMAN maa- ja seuratunnusta (Fi-74-). Jäsennumero kirjautumisen yhteydessä koostuu 1-6 numerosta. Pelaajilla, joilla on pelioikeudet ArGC:ssä, mutta jotka eivät ole jäseniä, on asiakasnumero (10000 alkava numero), joka toimii jäsennumerona. Tämä toimii myös yrityksillä. Jos et tiedä jäsen- tai asiakasnumeroasi tai muita ongelmia ilmenee, ota yhteyttä caddiemasteriin: caddiemaster@argc.fi

Salasana

Ensimmäisellä kirjautumiskerralla salasana koostuu 6 merkistä ja toimii seuraavasti: 

Kaksi ensimmäistä merkkiä ovat etunimen kaksi ensimmäistä merkkiä, seuraavat sukunimen kaksi ensimmäistä merkkiä, lopuksi päivämäärän kaksi ensimmäistä numeroa syntymäajasta. 

Esimerkki: Matti Meikäläinen, syntynyt 3.12.1971. Mattin salasana on ”MaMe03”.

Kirjoita nimien alku isoilla kirjaimilla. Yrityksillä salasanana toimii y-tunnus. Salasanaongelmissa noudata NexGolfin ohjeita tai ota yhteyttä caddiemasteriin: caddiemaster@argc.fi

Muista vaihtaa salasana ensimmäisen kirjautumisen jälkeen ja säänöllisin väliajoin.

Ajanvarus

Varataksesi ajan NexGolfin kautta klikkaa ”Ajanvaraus” ja valitse vapaa aikaa taulukosta. Läsää joukkuetoveri yksikertaisesti täyttämällä jäsennumero tai pelaajan nimi. Vieraspelaajat voivat myös varata tällä tavalla, mutta valitse ensin kotiseura, jotta NexGolf katsoo oikean jäsenrekisterin. Jos NexGolf ei löydä pelaajaa tällä tavalla, varaa aika puhelimitse: 050 45 25 300

Varauksen yhteydessä on myös mahdollista varata golfautot (jos niirä on saatavilla), ja valita, pelaatko koko kierroksen vai 9 reikää.

Ajanvarauksessa voi olla enintään 4 henkilöä ja ryhmän kokonaistasoitus ei saa olla yli 110. Jäsenet voivat varata aikoja enintään 2 viikkoa etukäteen ja vieraspelaajat 1 viikko etukäteen. 

Laskut

NexGolfin kautta on helppo seurata kaikkia golflaskujasi. Esim. jäsenmaksujen, pelioikeuksen ja bag-kaappien laskut näkyvät NexGolfissa. Tämä ominaisuus on käytettävissä vain selainversiossa. Jos laskut eivät näy, tarkistaa, että yhteistiedot ovat oikein. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä caddiemasteriin: caddiemaster@argc.fi

Maksamattomat laskut näkyvät etusivulla ja laskutushistoria löytyy kohdasta ”Oma NexGolf” ja ”Laskut”. Lataa lasku painamalla ”AVAA LASKU (PDF)”-painiketta.

NexGolf - sovellus

Archipelagia Golf tarjoaa tämän kauden NexGolf PREMIUM – version kaikille jäsenille maksutta! Premium versio on jo käytössä kun kirjaidut sisään sovellukseen ensimmäisen kerran. 

Caddiemasterilta voi aina pyytää apua NexGolf-sovelluksen käyttöön!

Lataa ja kirjautuminen

Lataa NexGolf-sovellus etsimällä ”NexGolf” Google Play-storesta tai App Storesta tai klikkaamalla alla olevia kuvia.

Kirjoida sovellukseen samalla käyttäjätunnuksella/numerolla ja salasanalla kuin NexGolf-selainversiossa. Valitse Archipelagia Golf Club ja hyväksy käyttöehdot kirjautauaksesi sisään. 

Ajanvaraus

Valitse ”Varaa Aika” ja valitse vapaa aika luettelosta. Lisää pelaajia klikkaamalla plus-kuvaketta. Nyt sinun ja ystäviesi pitäisi olla näkyvissä. Valitse niistä tai lisää pelaaja jäsennumeron tai nimen persuteella. Varmista, että oikea seura on valittu. Vieraspelajien lisäämistä vaihda seura ja NexGolf-järjestelmän pitäisi löytää heidät, jos ei, varaa aika puhelimitse: 050 45 25 300

NexGolf PREMIUM avulla voit vahvistaa varauksen 500 metrin etäisyydellä klubitalosta ja kahden tunnin sisällä varatusta ajasta. Varmista, että sovelluksella on gps:n käyttöoikeus.

Tuloskortti

Jos haluat kirjoittaa sähköisen tuloskortin sovellukseen, klikkaa ”Aloita kierros” etusivulla. Voit myös täytää kortin 24 tunnin kuluesa kierroksen jälkeen.

Valitse oikea päivä, tee ja harjoituskierros tai tasoituskierros. Alota kierros painamalla ”Aloita uusi kierros”.

 

Valitse reiän vetojen määrä painamalla plus- tai miinuspainiketta keskellä olevan suuren numeron kohdalla. Näytön yläreuansta näet, mikä reikä on valittuna. Vaihda reikää painamalla nuolia tai painamalla painiketta ja valitsemalla reikä valikosta. Katso kierroksen tulokset painamalla oikeasta yläkulmasta ”Tuloskortti”.

Kun kierros on ohi, paina ”Tuloskortti” ja paina ”Seuraava”. Tällä näytöllä näet tilastot (jos olet täyttänyt tilastot, löydät ohjeet kohdasta ”Tilastot”). Tallenna kierros painamalla ”Tallenna NexGolfiin”.

Premium-versio

NexGolf-sovelluksen PREMIUM-version avulla voit pitää tilastoja golfpelistäsi, kirjoitta kommentteja ja paljon muuta. Lisätietoja Premium-versiosta saat siirtymällä kohtaan ”Menu” (kolme palkkia etusivun oikeassa yläkulmassa) ja valitsemalla ”Tilaus”.

Tilastot

Jos haluat pittä tilastot golfpelistäsi, klikkaa ”Tilastot” – palkkia tulosten täyttämisen yhteydessä. On mahdollista täytää tilastot sekä väylä- ja greenosumista että putteista, chippeistä, bunkkerilyönnistä ja mahdollisista rangaistuslyönnistä. Kun lopetat kierroksen, saat luettelon tilastosta, joka myös vertaa kierrosta kaikkien muiden kierrosten keskiarvoon.  

Kilpailut

Sovelluksessa on helppo ilmoittautua kilpailuihin ja maksaa sen maksu. NexGolf-sovellus käyttää NexPay maksutapana. Jotta voit maksaa kilpailumaksun NexGolf-sovelluksen kautta, sinun tulee ensin päivittää tiedot kohtaan ”Menu” (kolme viivaa etusivun oikeassa yläkulmassa) -> ”Asetukset”. Vieritä hieman alaspain löytääksesi ”Lisää maksutapa”-painikkeen. Lisää pankkikortti NexPayhin seuraamalla ohjeita. Voit nyt maksaa kilpailumaksut sovelluksen kautta!

Lista seuran kilpailuista löytyy kohdasta ”Seuran Kilpailut” ja ”Kalenteri”. Ilmoittautuaksesi valitse kilpailu ja klikkaa ”Ilmoittaudu”. 

HUOM! Tarkistaa, että ilmoittautumisaika on alkanut.