NexGolf

Archipelagia Golf käyttää NexGolf-järjestelmää. NexGolfin kautta on helppoa varata aikoja, ilmoittautua kilpailuihin ja päivittää tasoitusta. NexGolfissa näkee myös avoimet ja maksetut laskut.

Mobiilikäyttäjille kannattaa ladata NexGolf-sovellus, joka tarjoaa selainversion lisäksi (laskuja lukuun ottamatta) mahdollisuuden kirjoittaa golfkierrosten tulokset sähköisesti, tilastoida omaa golfpeliään, ja seuraa ystäviesi tuloksia reaaliajassa kilpailun aikana, ja paljon muuta. Uutta NexGolf Premiumissa on gps-vahvistaminen: Ajan voi vahvistaa 500m säätellä klubilta.

 ArGC tarjoaa tänä kautena (2022) NexGolf-Premium kaikille jäsenille maksutta!

NexGolf-järjestelmän (myös sovelluksen) käyttäjätunnus on oma jäsennumero ilman maa- ja seuratunnusnumeroita, esim. 9876. (Pelaajat, joilla on pelioikeudet ArGC:ssä, mutta jotka eivät ole jäseniä, ja pelaajat yrityksistä, katso tähti* sivun alalaidassa.) Jos et tiedä jäsennumeroasi, ota yhteyttä caddiemasteriin: caddiemaster@argc.fi

Salasana on etunimen kaksi ensimmäistä kirjainta ja sukunimen kaksi ensimmäistä kirjainta sekä syntymäajasta päivän kaksinumeroinen numero. Esimerkkejä:

Pekka Golffari, syntynyt 1.8.1967 —> PeGo01

Matti Meikäläinen, syntynyt 17.11.1999 —> MaMe17

HUOM! Salasanasi tulee vaihtaa ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä:

Webkäyttäjille: Kun olet kirjautunut NexGolfiin, klikkaa ”OMA NEXGOLF” -> ”Omat asetukset”, vieritä sitten hieman alaspäin ja kohdassa ”Jäsentiedot ja salasana” on mahdollista vaihtaa salasana.

Mobiilikäyttäjille: Klikkaa sovelluksen valikkoa (oikea yläkulma) -> ”Omat asetukset” -> ”Vaihda salasana”.

Kannattaa tarkista omat henkilö- ja pankkitietot selainversiossa, jotta voit hyödyntää kaikkia NexGolfin tarjoamia palveluita.

 

Jos olet unohtanut salasanasi, tai jos muita kirjautumisongelmia ilmenee, seuraa NexGolfin ohjeita tai ota yhteyttä caddiemasteriin: caddiemaster@argc.fi.

Lisätietoja NexGolf-järjestelmästä ja NexGolf App -sovelluksesta löydät täältä:

* Pelaajilla, jotka eivät ole jäseniä, mutta joilla on pelioikeudet ArGC:ssä, on asiakasnumeroa (10000 alkava numero). Numero toimii samalla tavalla kuin jäsennumero. Käytä tätä numeroa varattaessasi teeaikaa, jotta NexGolf tunnistaa, että et ole vieraspelaaja.

* Tämä toimii myös yrityksillä. Asiakasnumero toimii jäsennumerona ja yrityksen y-tunnus on salasana. Kirjaudu sisään näillä tiedoilla NexGolfiin ja varmista, että yrityksen tiedot ovat oikein.