Yrityksille

Golf on kasvattanut lajina suosiotaan viimeaikoina huomattavasti ja kuuluukin tällä hetkellä kuumimpiin puheenaiheisiin liikunnan, urheilun ja vapaa-ajan alueella. Yritysyhteistyökumppanuus tai yksittäinen yritystapahtuma (esim. kilpailu/pelipäivä) on loistava tapa nostaa työhyvinvointia, kehittää asiakassuhteita ja saada unohtumattomia kokemuksia kauniissa ympäristössä!

Yhteistyökumppanuus Archipelagia Golfin kanssa räätälöidään aina asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Niin suuret kuin pienemmätkin yhteistyökumppanuudet hoidamme sitoutuneesti ammattitaidolla asiakkaan toiveiden mukaan. Kentällämme pelattiin viime vuonna 38 000 golfkierrosta, joten myös alueellinen näkyvyys on taattu!

Järjestämme yhteistyökumppaneillemme myös kauden aikana tapahtumia, joissa on loistava mahdollisuus verkostoitua alueen toimijoihin tai vaikkapa kutsua asiakkaita ja omia yhteistyökumppaneita mukaviin tapahtumiin.
Archipelagia Golfin yhteistyökumppanuuspakettiin voi kuulua esimerkiksi:

– Näkyvyyttä golfkentällä
– Golfkilpailuja ja tapahtumia henkilöstölle, asiakkaille, sidosryhmille tms.
– Kokous- ja saunatilojen käyttöä
– Pelilippuja, rangen käyttöä, golfauton käyttöä yms.
– Padel-vuoroja
– TYKY-toimintaa yritykselle, lue lisää TYKY-päivistä http://www.archipelagiagolf.fi/fi/www/1446_tyky
Myös yksittäisen tapahtuman järjestäminen kentällämme esim. asiakkaille ja/tai henkilökunnalle on helppoa ja vaivatonta.

Esimerkkipaketti 10-40 henkliön yritys- tai kutsukilpailusta arkipäivänä sisältäen:

– Greenfee:n
– Tulos- ja lähtöaikapalvelun
– Erikoiskilpailut (nearest & longest)
– Range-poletin
– Buffet-ruokailun ennen tai jälkeen pelin
– Kahvin & pullan Halfway-kioskilla
– Saunatilojen käytön sekä pyyhkeet kilpailupäivän aikana
– Hinta: 50€/osallistuja* + alv 24%

*Laskutus tapahtuu kilpailun tilaajan toimittaman osallistujalistan perusteella. Osallistujamäärä ilmoitettava viimeistään viikkoa ennen kilpailua.