Paikallissäännöt päivitetty

Paikallissäännöt päivitetty

Archipelagia golfin paikallissäännöt on päivitetty.

Näihin paikallissääntöihin on tullut pieniä muutoksia koskien väylän 4, väylän 15 ja väylän 17 pudottamisalueita (drop zone, DZ).

Väylällä 4  koskien vapautumista estealueelta on tullut, estealueelta vapautumisen lisäksi lisämahdollisuus käyttää vapautumiseen kentälle merkittyä pudottamisaluetta. Sama tilanne koskee väylää 17.

Väylällä 15 koskien vapautumista kiinteästä haitasta viheriön viereiseltä tieltä tai rinteessä olevasta muovikennosta on tullut,  lisäksi lisämahdollisuus käyttää vapautumiseen kentälle merkittyä pudottamisaluetta.

Kevään peleihin on siirtosääntö voimassa (15cm). Muistattehan että oranssin nauhoin varustetusta puista ja istutuksista TULEE aina vapautua. Pallon osuessa sähkölinjaan, kaapeliin, puhelinlankaan tai niihin liittyviin tolppiin tai tukirakennelmiin on lyönti aina uusittava rangaistuksetta.

 

Paikallissääntöjen (eli Archipelagia Golfin kentällä) lisäksi Golfin säännöt ovat uudistuneet vuodelle 2023, joten niitä on hyvä lukaista kauden alussa. eBirdie sovelluksessa on linkki sähköiseen sääntökirjaan ja Caddiemasterilta saa aina ostaa sääntökirjan, paperiversiona.

Kaikki paikallissäännöt löydät tästä linkistä