Yhtiökokous 12.1.2023 ja päätöksiä vuodelle 2023

Yhtiökokouksen päätöksiä ja toimintavuoden suunnitelmia 2023

Archipelagia Golf Ab Oy yhtiökokous pidettiin torstaina 12.1.2023 Brankkiksella, Paraisten keskustassa.

Yhtiökokouksessa edustettuina oli 150/1040 osaketta ja ääntä sekä kaupungin edustaja 760 ääntä. Kokous sujui esityslistan mukaisesti, kokouskielenä sekä ruotsi että suomi ja kokouksen kesto 2,5h. Viime vuoden tilinpäätös (10 kk tilikausi) ja toimintakertomus sekä tilitarkastuskertomus käsiteltiin ja hyväksyttiin. Materiaali on luettavissa kotisivuillamme.

Yhtiökokouksessa päätettiin, että hoitovastike on 170€ osaketta kohti ja pelioikeus on 460€, joka oikeuttaa peliin tai pelilippuihin (18kpl). Yhteishinta pelioikeudelle on siis 630€. Vastike tulee maksaa helmikuun loppuun mennessä ja pelimaksu maaliskuun loppuu mennessä.

Jos osakas missaa eräpäivän 31.3.2023 on pelioikeuden hinta korkeampi, alkaen 480€ eli yhteensä 650€.

Kokouksessa käsiteltiin peliohjesääntö kaudelle 2023. Osakkaiden osakasetuja on kirjattu peliohjesääntöömme ja ne päivittyvät kotisivuillemme.

Yhtiökokouksessa keskusteliin ja nostetiin esille monia asioita kuten kustannustason nousu, aurinkopaneeliemme tuottavuus, pelikierrosten määrä verrattuna vastikkeeseen, investoinnit viihtyvyyteen, nuorten pelaajien maksut, ravintolan palvelut, padelyhtiö, osakasedut sekä talviharjoittelu. Nämä asiat ovat hallituksen käsittelyssä ja päätöksistä tiedotetaan mm. osakaskirjeissä kauden aikana.

Hallituksen jäsenistä Jan Andersson, Mikael Enberg ja Outi Maunulan tilalle valittiin, äänestyksen tuloksena, kolme uutta edustajaa. Jäseniksi valittiin Stig-Erik Herrgård, Ann-Christine Sundell, Mika Marjasto (seuran edustaja) sekä Kurt Mangs. Uusiksi jäseniksi valittiin Tomas Björkroth (Paraisten kaupungin edustaja), Anna Vaihinen sekä Veijo Vainio. Hallituksen järjestäytymiskokouksessa (yhtiökokouksen jälkeen) valittiin puheenjohtajaksi Stig-Erik Herrgård ja varapuheenjohtajaksi Mika Marjasto.

Tilintarkastajat valittiin jatkamaan tehtävissään; Robert Wetterstein tilitarkastajan ja Paul Vikman varatilintarkastajana.

Pelimahdollisuuksien puolesta olemme erinomaisessa tilanteessa, tällekin vuodelle on erinomaisia ja monipuolisia pelimahdollisuuksia tarjolla. Viime vuonna pelioikeuksia oli vuokrattu 840 kpl samanlaista tavoitetta kohti työskennellään tulevan kauden aikana.

Tämän vuoden toimintasuunnitelmaan kuuluvat sekä kenttään, kiinteistöihin että toimintaan tehtävät. Kentän kehittäminen on prioriteettina ykkönen ja se on paras tuotteemme. Kentälle on suunniteltu parannuksia mm. tee 1 kulkuväylälle, tee 15 korjaus, griinibunkkeri 16, droppingzone väylälle 4-17 ja 15. Päivitetty kentän toimenpideohjelma löytyy kotisivuiltamme. Muita investointeja on suunniteltu, mutta vielä ei ole varmuutta toteutumisista ja kustannuksista, joten hallitus työskennellessään päättää näistä asioista toimintakauden aikana.

Tervetuloa mukaan kauteen ja muistathan että jo nyt on käynnissä talviharjoittelukausi, joka tähtää hyvään pelistarttiin keväällä 2023!

Nina Katajainen

toimitusjohtaja

Huomautuksena että yhtiövastiketta ja pelioikeutta koskevat laskut lähetetään tammikuun lopulla osakkaille.

Alla oleva materiaali tilinpäätöksen ja yhtiökokouksen tueksi:

Tilinpäätös Archipelagia Golf Ab Oy:

Archipelagia Golf Ab Oy bokslut-tilinpäätös 2022- hal.allek-tilintark. allek

Tilintarkastajan kertomus:

Tilintarkastuskertomus Archipelagia Golf Ab Oy 2022

Esityslista yhtiökokoukseen föredragningslista 2023

Spelreglemente-peliohjesäännöt vuodelle 2023 ehdotus yhtiökokoukselle 12012023

___________________________________________

Osakkaille lähetty viesti 3.2.2023 koskien yhtiökokouksen päätöksiä eli saatekirje vastikelaskuun

Följebrev till DV fakturan – saatekirje vastikelaskuun 01022023