Osakkeiden Myynti/Vuokraus/Osto

OSAKKEEN VUOKRAAMINEN

Osakas voi vuokrata pelioikeutensa itse päättämälleen henkilölle ja haluamallaan hinnalla. Osakas voi ilmoittaa osakkeista/pelioikeuksista internetissä, katso www.golfpiste.fi -> ”pörssi” (maksuton).

Osakkeen omistaja ilmoittaa pelioikeuden siirtämisestä kuluvalle kaudelle. Ilmoitus tehdään mielellään kirjallisesti ja aina toimistoon: office@argc.fi tai puh 050 452 4376. Osakkeen vuokraamisen ilmoitus tehdään vasta kun osaketta koskevat maksut on suoritettu yhtiölle (vastikkeet ja mahdolliset aikaisemmat vastikkeet).

Kun vuokraat osaketta, on hyvä tarkistaa toimistosta tai tj:ltä että osakkeeseen kohdistuvat velvoitteet on hoidettu. Suosittelemme aina kirjallisen vuokrasopimuksen tekemistä.

Toimistolla / caddiemasterilla on myynnissä seuran pelioikeuksia, joihin voi käyttää liikuntaetuja ja joihin voidaan sopia osamaksuja. Olethan yhteydessä toimistoon.

OSAKKEEN MYYNTI / OSTAMINEN

Suosittelemme, että tarkistat osakkeen velattomuuden toimistosta office@argc.fi tai puh  050 452 4376 ennen kaupantekoa. Kun kaupat on tehty tulee ostajan toimittaa toimistoon seuraavat dokumentit osakkeen uudelleenrekisteröimistä varten:

– Kopio osakekirjasta ja sen taakse tehdystä siirtomerkinnästä (siirretään xxxx henkilölle, paikkakunta, päivämäärä ja myyjän allekirjoitus)

– Kopio kauppakirjasta (osakkeen tiedot ja nro, ostajan ja myyjän tiedot, merkintä kuluvan vuoden vastikkeen ja velvollisuuksien hoitamisesta yms).

– Todistus maksetusta varainsiirtoverosta (alkuperäiskappale, jossa verotoimiston leima tai OmeVero-palvelun ilmoitus).

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Nina Katajainen, puh. nro. 040 516 2242 / nina.katajainen@argc.fi

 

OSAKKEITA MYYNNISSÄ, päivitetty 10.1.2022

Toimistolle on tullut yhteydenottoja, pääsääntöisesti vanhoilta osakkailtamme, jotka eivät enää terveyssyistä voi käyttää osakettaan ja myyvät ne seuraaville halukkaille. Mikäli kiinnostus osaketta herää, katso ”Osakkaan edut”, sillä ne tarjoavat kattavia etuisuuksia osakkaillemme.

Myynnissä olevia osakkeita voi tiedustella, toimitusjohtaja Nina Katajainen sekä Golfpisteen ”Pörssistä” (www.golfpiste.com)

 

PELIOIKEUDEN VAIHTAMINEN PELILIPPUIHIN

Pelioikeus pelilippuina

Osakas voi myös ottaa pelioikeutensa X pelikertaan oikeuttavina pelilippuina. Vain yksi nimetty henkilö/osake voi käyttää osakkaan etuja. Pelilippuja käyttävän osakkaan edut voivat poiketa vapaalla pelioikeudella pelaavan osakkaan eduista koskien ulkopuolisten myöntämiä etuja kuten kultakorttia ja länsirannikon korttia.

Pelioikeuden muuttaminen pelilippuihin ilmoitetaan aina toimistoon, office@argc.fi, ja vasta kun osakkeeseen kuuluvat vastikkeet on suoritettu. Toimistosta kuitataan osakkaalle kun peliliput oavt osakkaan käytettävissä.