Osakkeiden myynti ja osto sekä pelioikeuden vuokraus

OSAKKEEN MYYNTI / OSTAMINEN

Kun osakas haluaa myydä osakkeensa suosittelemme, että osakas itse ilmoittaa siitä käyttämäämme kauppapaikkaa eli Golfpisteen pörssi (www.golfpiste.com /porssi (maksuton).

Osakkeen myynnin ja ostamisen kohdalla suosittelemme, että tarkistat aina osakkeen velattomuuden sekä ostajan oikeellisuuden  toimistosta office@argc.fi tai puh 050 452 4376 ennen kaupantekoa.

Kun kaupat on tehty tulee ostajan toimittaa toimistoon seuraavat dokumentit osakkeen uudelleenrekisteröimistä varten:

Kopio osakekirjasta ja sen taakse tehdystä siirtomerkinnästä (siirretään xxxx henkilölle, paikkakunta, päivämäärä ja myyjän allekirjoitus)

Kopio kauppakirjasta (osakkeen tiedot ja nro, ostajan ja myyjän tiedot, merkintä kuluvan vuoden vastikkeen ja velvollisuuksien hoitamisesta yms).

Todistus maksetusta varainsiirtoverosta (alkuperäiskappale, jossa verotoimiston leima tai OmeVero-palvelun ilmoitus).

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Nina Katajainen, puh. nro. 040 516 2242 / nina.katajainen@argc.fi

 

OSAKKEEN VUOKRAAMINEN OSAKKAALTA

Kun pelioikeuden on lunastanut (= osakas maksanut pelioikeuslaskun), sen voi vuokrata nimetylle henkilölle pelikaudeksi tai vaihtaa 18 pelikertaan, sähköisiin pelilippuihin.

Kun päätös pelioikeuden käyttämisestä tai käyttämättä jättämisestä on tehty, osakas ilmoittaa siitä toimistoon.

Ilmoita:

  • jos pelioikeutta ei lunasteta. Näin lasku tiedetään hyvittää toimistosta.
  • kuka pelaa pelioikeudella. Pelioikeus nimetään toimistossa oikealle henkilölle, myös jos osakas itse pelaa omalla osakkeellaan, tieto pelioikeuden käyttäjästä tarvitaan.
  • otetaanko pelioikeus pelilippuina.

Ilmoitus tehdään kirjallisesti toimistoon sähköpostitse office@argc.fi. Ilmoituksia pelioikeuden käyttäjästä tai pelilipuista voidaan tehdä vasta, kun osakkeen maksut on suoritettu kokonaisuudessaan ja ne näkyvät NexGolfissa kirjautuneina.

Vuokraajasta tarvitaan nimen lisäksi seuraavat tiedot; osoite, syntymäaika, puhelinnumero, sähköposti, laskutussähköposti, kotiseura ja tasoitus. Osakas ilmoittaa vuokraajasta nämä tiedot, kun haluaa nimetä pelioikeuden kolmannelle osapuolelle. Osakas vastaa osakkeen laskuista yhtiölle. Pelioikeuden vuokrasopimus on osakkaan ja vuokraajan välinen asia.

Jokainen pelioikeus nimetään vuosittain yhden kerran ja kerran käyttöönotettua tapaa (pelioikeus/peliliput) ei voi muuttaa jälkikäteen. Vain osa osakkaille suunnatuista etuisuuksista on käytettävissä, jos osakas ottaa pelioikeuden pelilippuina tai vuokraa pelioikeuden edelleen.

 

OSAKKEEN VUOKRAAMINEN Archipelagia Golfilta

Vuokrapelioikeuksia on saatavilla kaudeksi kerrallaan (vuosi 2024):

  • nuorten pelaajien pelioikeuksia (synt. 1997 tai myöhemmin, hinta 440€)
  •  junioreiden pelioikeuksia (synt. 2003-2011, hinta 150€)
  •  junioreiden pelioikeuksia (synt. 2012 tai myöhemmin, hinta ikä X 10 €, esim. 9-vuotiaan hinta 90€).
  •   aikuisten pelioikeuksia (710€, tai maksu 3 x 245€ (yht. 735€))

Olethan yhteydessä toimistoon office@argc.fi kun haluat vuokrata pelioikeuden Archipelagia Golfilta. Nämä tuotteet löytyvät myös kotisivujemme kautta verkkokaupasta. Vuokraajasta tarvitaan nimen lisäksi seuraavat tiedot; osoite, syntymäaika, puhelinnumero, sähköposti, laskutussähköposti, kotiseura ja tasoitus.

 

PELIOIKEUDEN VAIHTAMINEN PELILIPPUIHIN

Kun pelioikeuden on lunastanut (= osakas maksanut pelioikeuslaskun), sen voi vaihtaa 18 pelikertaan, sähköisiin pelilippuihin, ja vasta kun osakkeeseen kuuluvat vastikkeet on suoritettu. Toimistosta kuitataan osakkaalle kun peliliput ovat osakkaan käytettävissä.

Ilmoita:

  • otetaanko pelioikeus pelilippuina.

Jokainen pelioikeus nimetään vuosittain yhden kerran ja kerran käyttöönotettua tapaa (pelioikeus/peliliput) ei voi muuttaa jälkikäteen.

 

OSAKKEITA MYYNNISSÄ, päivitetty 23.1.2024

Toimistolle on tullut yhteydenottoja, pääsääntöisesti vanhoilta osakkailtamme, jotka eivät enää terveyssyistä voi käyttää osakettaan ja myyvät ne seuraaville halukkaille. Myynnissä olevia osakkeita voi tiedustella, toimitusjohtaja Nina Katajainen sekä Golfpisteen ”Pörssistä” (www.golfpiste.com)