Finbyntie 87, 21600 Parainen

Osakkaiden ajankohtaiset asiat

OSAKASINFO 2023

Archipelagia Golf Ab Oy osakkaisen yhtiökokous on ehdotettu pidettäväksi 12.1.2023. Kokouskutsu lähetetään osakkaille viikolla 51 tai 52/2022 s-postitse tai kirjeitse.

Lisätietoa mm. tilinpäätösmateriaalit päivitetään pikaisesti kotisivuillemme.
****

Yhtiökokous pidettiin 18.3.2022, Brankkiksella. Paikalla oli iso määrä osakkaita, 152 ääntä edustettuina.

Tilinpäätös, toimintakertomus ja tilintarkastuskertomus käsiteltiin.

Lisäksi päätettiin vuoden vastikkeista – ja peliohjesäännöistä.

-Hoitovastike 170€ ja Pelioikeus 430€, eräpäivillä 20.4.2022.

Käsiteltiin myös peliohjesääntö ja keskuteltiin tulevista investointisuunnitelmista.  Hallitukseen valittiin nykyiset 7 jäsentä jatkamaan, ja tilintarkastajaksi Robert Wetterstein, AurumAudit.

Dokumentit päivitetään kotisivuille.

Litteenä myös osakkeita koskeva laskutusliite, joka on hyvä lukea, siitä löytyy myös pelaamisen ohjeistuksia ja vuokrapeliä koskevat asiat.

Liite vastikelaksuun Följebrev till DV fakturan 2022

Osakkaiden ajankohtaiset asiat: Osakkaiden oma lehti Honour löytyy linkin takaa 1/2022, Archipelagia Golf mukana erinomaisella artikkelilla Osakkaille, Uusi yhtiöjärjestys on syksyn ylimääräisen yhtiökokouksen (26.9.2021) jälkeen hyväksytty Patentti ja rekisterihallituksessa, PRH) ja astuu voimaan toimintavuonna 2022. Osakkaita koskeva yhtiökokous on suunniteltu pidettäväksi maaliskuun 2022 puolivälissä. Erillinen kokouskutsu lähetetään kaikille osakkaille viimeistään maaliskuun alussa. Yhtiökokouksessa päätetään mm. tulevan vuoden vastikkeista sekä pelisysteemistä sekä käsitellään edellisen tilikauden tilinpäätös ja muut yhtiökokoukseen kuuluvat asiat. Kokouskutsusta selviää tarkemmat ohjeet kokoukseen ja päätettävät asiat. Osakkaiden, edut, hinnastot yms. asiat päätetään ja esitetään kevään aikana. Tilivuosi 2022 tulee käsittämään vain 10kk ajanjakson ja päättyy 30.10.2022. Tavoitteena on jatkossa että yhtiökokous voidaan vuosittain pitää marras-joulukuussa, jolloin päätettävät asiat ovat hyvissä ajoin päätetty ennen seuraavana keväänä alkavaa pelikautta. Yhtiön hallitus kokoontui järjestäytymiskokoukseen tammikuun lopulla. Puheenjohtajana jatkaa Stig-Erik Herrgård. Varapuheenjohtajaksi valittiin Mika Marjasto. Mika toimii myös golfseuran puheenjohtajana. Muut hallituksen jäsenet ovat Ann-Christine Sundell, Outi Maunula, Jan Andersson, Mikael Enberg ja Kurt Mangs.   Osakkaiden pelaamisesta Uuden yhtiöjärjestyksen myötä on mahdollista että pelaaminen voi muuttua tulevalle kaudelle koskien vastiketta ja pelimaksua. Osakas joka itse pelaa omalla pelioikeudellaan pelaa jatkossakin parhailla varausoikeuksilla ja pelimaksuilla. Niiden osakkaiden, jotka pohtivat pelioikeuden vuokraamista eteenpäin kannattaa varmistua yhtiökokouksen päätöksestä pelimaksujen suhteen ja kun vuosittainen pelioikeusmaksu on maksettu voidaan mahdollinen vuokraaja tai muuttaminen pelilipuiksi ilmoittaa toimistoon.   Archipelagia Golf Ab Oy, Uusi yhtiöjärjestys, rekisteröity 3.1.2022, ruotsinkielisenä, suomenkielinen on käännös.