Naiset Golfaa

Naiset Golfaa

Tiistaina 20.4 illalla Archipelagia Golf järjesti onnistuneesti toisen matalan kynnyksen tutustumistapahtuman kaikille naisille, jotka haluavat aloittaa lajin tai päästä lajin pariin uudelleen pitkä tauon jälkeen.

Tutustumistapahtuma järjestettiin yhteistyössä Golfliiton kanssa ja #naisetgolfaa tutustumispäiviä toteutetaan 14 muullakin kentällä. Archipelagia Golf polkaisi tapahtumat käyntiin ensimmäisenä ja toteuttaa hanketta ainoana Lounais-Suomessa. Naisille suunnattu intensiivikurssi, joka alkaa ensi tiistaina 26.4., on jatkoa hankkeelle. Kurssi tarjoaa vahvasti myös lajille ominaista sosiaalista puolta, tutustuttaa toisiin uusiin ja saman tasoisiin pelaajiin. Kurssilta toivottavasti jokainen löytäisi sen oman pelikaverin ja kentälle tulisi lähdettyä rohkeammin. Golfia voi oppia vain pelaamalla ja yhdessä se on hauskempaa. Tämän kaltaiselle kurssimuodolle on selkeästi kysyntää, sillä miehetkin haluaisivat oman kurssinsa.

Tiistaina illalla saimme nauttia aurinkoisesta kevätillasta 30 innokkaan aloittelevan naisgolfarin kanssa. Mahtavaa, että niin moni pääsi paikalle! Tapahtuma oli maksuton. Ryhmää luotsasivat pitkän linjan golfarit tj Nina Katajainen sekä ammattilaisena pelaava Ellinoora Moisio että kokenut moniammattilainen ja seura-aktiivi Ann-Christine Sundell. Paikalla oli myös seuran aktiviteettitoimikunnan jäseniä koutsaamassa ja yhdistämässä porukkaa.

Kiitos kaikille osallistujille. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee myös intensiivikurssille. Ilmoittaudu kursille caddiemasterille numeroon 050 45 25 300. Lämpimästi tervetuloa!