Klubimatka Belekiin marraskuussa

Klubimatka Belekiin marraskuussa

Uutena seuratapahtumana on myös golfmatka marraskuussa Belekiin.

Klubimatka järjestetään yhteistyössä Ruukkigolfin kanssa. Matkan vetäjinä toimivat Ruukkigolfin Nina Sampakoski ja Archipelagian Nina Katajainen. Nina S:llä on monivuotinen kokemus, paitsi Ruukki Golfin toimitusjohtajana niin myös matkanjärjestäjän roolista. Nina on todella lämmin ja huolehtivainen persoona, jonka vahvuuksiin kuuluu matkalaisista erinomaisesti huolehtiminen. Nina K:lla on yhtälailla monivuotinen kokemus Archipelagian Golfin toimitusjohtajana ja vahvuuksiin kuuluu klubitoiminta kisapelaaminen ja sen järjestäminen.

Tälle matkalle on luvassa halukkaille kisailua, klubiottelu Ruukin ja Archipelagian välillä, unohtamatta sitä että matkalla ollaan viettämässä aikaa golfaten, rentoutuen ja nauttien golfista.

 

Archipelagian klubimatka Belekiin 23.11.-30.11.2024

Lähde Ninojen kanssa pelaamaan Antalya Golfin huippukuntoisille kentille!

Belekin alueen läntisessä osassa sijaitseva golfhotelli Sirene on yksi klassikkokohteista, jolla on kaksi erinomaista kenttää. Antalaya Golfin PGA Sultan -kenttä on pitänyt asemansa Välimeren alueen parhaiden kenttien joukossa ja se on isännöinyt lukuisia isoja kilpailuja. Leppoisampi Pasha on taas klubipelaajalle lomagolfia rennoimmillaan. Pasha on kypsään ikään ennättänyt puistokenttä, jolle on ominaista dogleg-väylät, hyvin sijoitellut bunkkerit ja breikkaavat viheriöt.

Lisätiedot matkasta ja ilmoittautumiset täältä.