Harjoitusalueet

Harjoitusalueet

Driving range, lähipelialue ja par-3 kenttä

Archipelagia Golf Club tarjoaa erinomaiset lyönti- ja lähipeliharjoitusmahdollisuudet. Osittain katetulla driving-rangella voi ostaa palloja kahden euron kolikolla, poleteilla tai käyttämällä CaddieMasterilta ladattavaa palloautomaattikorttia sekä vielä maksukortilla (myös lähimaksu). Poletit voit myös maksaa kätevästi Smartumin liikuntaseteleillä.

Lähipelialueella voi harjoitella lähestymislyöntejä, chippausta ja bunkkerilyöntejä. Lähipelialueemme on alueen suurimpia ja siellä pääset harjoittelemaan lyöntejä putista aina n. 100m lähestymiseen asti!

Puttiharjoitus sujuu hyvin harjoitusgreenillä.

Muistathan aina paikata lyöntijälkesi kun harjoittelet. Harjoitusalueella on hiekka-astia, josta on hyvä ottaa hiekkaa ja paikata lyöntijäljet. Turpeet eli divotit takaisin, haravoi jälkesi hiekkaesteissä ja ennen kaikkea alastulojäljet korjataan jokaisella viheriöllä, griinihaarukkaa apuna käyttäen!

Et tarvitse jäsenyyttä tai greencardia käyttääksesi harjoittelualueitamme! Tervetuloa!

Luonnonkauniilla ja vaihtelevalla 5 väylän par-3 kentällä voit harjoitella lähipeliä uloslyönnistä reikään saakka, realistisesti ja haastavasti. Lyhyt voi olla myös haastava! Muistathan ilmoittautua caddiemasterille ennen kierrostasi par3-kentällä. Jäsenille, pelioikeudenhaltijoille ja osakkaille par 3-kenttä on ilmainen, muille 10€/päivä, juniorit 5€/päivä. Par 3-kentällä on jonkun peliryhmässä pelaavalla oltava greencard, jotta pelaamme turvallisesti. Muista myös huolehtia kentän kunnosta!

Tervetuloa!