Käytämme talvihallin tapahtumissa MobilePay maksamista

Käytämme talvihallin tapahtumissa MobilePay maksamista

Talvihallissa järjestetään talvikauden aikana paljon kertaluontoisia tapahtumia ja kisoja, joissa käytämme MobilePay maksamista. Talvitreenit ja ohjatut kurssit laskutetaan toimistosta, mutta muiden osalta maksu tapahtuu mobiilisti.

Kisat ja tapahtumat löytyvät pääsääntöisesti NexGolfin kilpailukalenterista, jota kautta kilpailuihin ja tapahtumiin ilmoittaudutaan. Maksathan osallistumismaksusi ilmoittautumisen yhteydessä ja varmistat näin paikkasi. Osallistumismaksun maksamisen jälkeen on mahdollista saada alekoodi, jos tapahtumaan/kilpailuun liittyy harjoittelua edullisemmalla hinnalla.

Mahdollinen kisattava kenttä myös ilmoitetaan NexGolfin kilpailukalenteriin n 1,5 viikkoa ennen simukisaa, joten NexGolf on hyvä ottaa aktiivisempaan seurantaan myös talvikaudella.

Maksa siis kisamaksu ennakkoon. Archipelagia Golfin numero on 85273. Lisää kommenttikenttään oma nimesi ja tapahtuman tai kilpailun nimi. Kirjanpitoa ajatellen, olisi hyvä, jos kisamaksu maksetaan erikseen ja mahdolliset muut kulut maksetaan erikseen. Näin kisasummat on helposti löydettävissä raportilta. Kiitos, kun huomioit.

Saapuessasi halliin, kuitti maksusta näytetään MobilePayn tapahtumista tapahtuman järjestäjälle, joka valvoo maksujen suorittamista.

Mikäli olet kisapäivänä estynyt tulemasta, jo suoritettua maksua ei valitettavasti ole mahdollista palauttaa. Voit antaa paikkasi vaikka kaverille, muista antaa kuitti mukaan.