Hae meille caddiemasteriksi 2023

Hae meille caddiemasteriksi 2023

Caddiemasteriksi Archipelagia Golfiin

 

Archipelagia Golf on mukava, kaksikielinen saaristolainen golfyhteisö. 18-reikäinen kenttämme on monipuolinen ja vetovoimainen ja sitä tullaan pelaamaan kauempaakin. Järjestämme kauden aikana kymmeniä kilpailuja ja tapahtumia, joissa caddiemastereilla on tärkeä rooli. Viime kaudella kentällämme pelattiin yli 25.400 kierrosta, joten pelaajiemme ystävällinen ja palvelualtis kohtaaminen on tärkein tehtäväsi. Hyväntuulisessa yhteisössämme tunnet itsesi tervetulleeksi ja osaksi meitä.

 

Työnkuva

Työtehtävät ovat monipuolisia asiakaspalveluun ja pelaajien vastaanottoon keskittyviä toimia. Tärkein tehtäväsi on tuottaa pelaajille positiivinen pelikokemus kentällämme. Päivittäisiä tehtäviä ovat mm. peliaikojen varaaminen, greenfee -maksuista huolehtiminen, pelaajien ilmoittautumisten vastaanotto, kilpailujen lähtö – ja tulospalvelu, kassanhoito ja -tilitys päivän päätteeksi, valvonta, raportointi, vieressä olevan ravintolan avustavat toimet, kaikenlainen pelaajien auttaminen ja opastaminen, golfautojen huolehtiminen käyttökuntoon varauksen yhteydessä, sekä yleisestä siisteydestä ja viihtyisyydestä huolehtiminen. Paikallaan ei siis tarvitse istua. Käytössämme on NexGolf-järjestelmä, joka on golfkenttien toiminnanohjaus- ja ajanvarausjärjestelmä ja se on tärkein työkalusi puhelimen ohella.

 

Työsuhde

Työ on määräaikainen erikseen sovittavalle jaksolle ja ajoittuu välille maaliskuu – lokakuu, säästä ja kentän kauden pituudesta riippuen. Töitä tehdään viikon jokaisena päivänä, työvuoroja on 3-6/viikko ja päivittäinen työaika on 5-9 tuntia klo 7-21 välisenä aikana. Keskikesällä tunteja ja vuoroja on enemmän kuin alku- tai loppukaudesta työn sesonkiluontoisuudesta johtuen. Työ on mahdollista sovittaa opiskelujen oheen.

 

Mitä haemme?

Toivomme sinulta joustavaa ja oma-aloitteista asennetta, iloista mieltä, reipasta ja aktiivista otetta työhön sekä aitoa halua palvella meidän pelaajiamme ja asiakkaita mahdollisimman hyvin. Suhtaudut työhösi samanlaisella intohimolla kuin itse lajiin. Lajituntemus auttaa sinua työssäsi. Aiempi kokemus caddiemasterina katsotaan eduksi. Kaksikielisenä seurana ruotsin kieli on vahvasti läsnä mutta tässäkin pärjää jo oikealla asenteella, hymyllä ja hyvällä kuuntelun taidolla.

 

 

Tervetuloa meille töihin upeaan saaristoon!             

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera osoitteeseen office@argc.fi.

Tiedustelut 050 452 4376 / palvelupäällikkö Mia Lajunen (fi) tai 040 516 2242 / tj Nina Katajainen (sve)

Hakuaikaa 19.2.2023 asti.

Paikat täytetään sopivien hakijoiden löytyessä mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä. Toimi ripeästi.