Golfosakkeista

Golfosakkeista

Archipelagia Golf Ab Oy osakkeita on myynnissä ns. vapailla markkinoilla. Parhaiten myytävät osakkeet löytyvät www.golfpiste.com sivustolta, jonne mekin kehotamme sekä myyjiä että ostajia tutustumaan.

Archipelagian osakaskunnasta on tullut viime kuukausina muutamia osakkeita myyntiin, joten niitä kannattaa myös tiedustella.

Kun olet myymässä ja ostamassa osaketta tarkista aika osakkeen tilanne toimistolta puh 050 45 24 375 tai tj Nina Katajaiselta 040 516 2242, nina.katajainen@argc.fi.

Osakkaan edut löytyvät toisaalta kotisivuiltamme ja olemme ylpeitä kaikista osakkaille tarjottavista eduistamme, sekä koskien omaan kotikenttää että muille kentille myönnettävistä etuisuuksista.

Tervetuloa mukaan osakkaaksi!

 

 

OSAKKEEN MYYNTI / OSTAMINEN

Kun osakas haluaa myydä osakkeensa suosittelemme, että osakas itse ilmoittaa siitä käyttämäämme kauppapaikkaa eli Golfpisteen pörssi (www.golfpiste.com /porssi (maksuton).

Osakkeen myynnin ja ostamisen kohdalla suosittelemme, että tarkistat aina osakkeen velattomuuden sekä ostajan oikeellisuuden  toimistosta office@argc.fi tai puh 050 452 4376 ennen kaupantekoa.

Kun kaupat on tehty tulee ostajan toimittaa toimistoon seuraavat dokumentit osakkeen uudelleenrekisteröimistä varten:

– Kopio osakekirjasta ja sen taakse tehdystä siirtomerkinnästä (siirretään xxxx henkilölle, paikkakunta, päivämäärä ja myyjän allekirjoitus)

– Kopio kauppakirjasta (osakkeen tiedot ja nro, ostajan ja myyjän tiedot, merkintä kuluvan vuoden vastikkeen ja velvollisuuksien hoitamisesta yms).

– Todistus maksetusta varainsiirtoverosta (alkuperäiskappale, jossa verotoimiston leima tai OmeVero-palvelun ilmoitus).

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Nina Katajainen, puh. nro. 040 516 2242 / nina.katajainen@argc.fi