Finbyvägen 87, 21600 Pargas

Tävlingskommittén

Tävlingskommittén presenterar sig

Hej!

Jag är Lars Ekholm, född i Vasa, men bott 27 år i Pargas, i två etapper. Jag fungerar för tredje året som tävlingskommitténs ordförande i Archipelagia Golf. Jag har spelat golf sedan 1985, ganska sporadiskt de första åren och fram till de sista åren har jag spelat ca 10 – 30 rundor per år, men de senaste åren har jag ökat till ca 50 – 60 rundor per år.

Tävlingskommittén arrangerar främst tävlingsinriktade slagtävlingar, men under senare år har mer lekfulla tävlingar, såsom Scramblelar vunnit terräng i tävlingskalendern, eftersom de är mera omtyckta än mera allvarliga slagspelstävlingar.

För tillfället fungerar 8 personer i tävlingskommittén jämte mig: Daniel Andersson, Reino Heikinheimo, Kim Holmström, Mikko Koskinen, Mika Marjasto, Mika Mathlin, Mika Männikkö och Niclas Tuominen. Vi vill jätte gärna ha fler medlemmar i kommittén, för att få in nya idéer och tävlingsarrangörer. Huvudsakligen samlas vi under vårvintern 1-2 ggr för att planera kommande säsongens aktiviteter och så arrangerar vi ett tiotal tävlingar under säsongen. På hösten tävlar vi i Committe Cup mot de andra kommittéerna och eftersom vi är i tävlingskommittén siktar vi alltid på vinst.

Om du blev intresserad av att delta i tävlingsarrangemangen kan du höra av dig direkt till mig: 040 718 5035 eller larsgek@gmail.com eller till någon kommitté medlem, Caddimastern eller kansliet.

Säsongens första tävling är den traditionella Spring Flag flaggtävlingen lördagen 23.4.2022 (reservdag 7.5.2022, ifall spel inte är tillåtet i april). Följande tävling efter flaggtävlingen är en annan traditionell tävling, nämligen Pargas Open, som är en slagspelstävling.  De övriga säsongens evenemang hittar du i Nexgolf eller via hemsidan i tävlingskalendern. Anmälningar i Nexgolf eller till Caddiemastern.

 

Vi ses på golfbanan!

 

Tävlingskommittén ordförande Lars Ekholm