ArGC Talvihallin varausohjeet

ArGC Talvihallin varausohjeet

Varattavina on kaksi golfsimulaattoria sekä seitsemän lyöntimattoa. Varauspalveluun pääsee kotisivuiltamme painamalla linkkiä ”Simulaattorit ja lyöntimatot”.

Varauspalvelun etusivulla on perustietoja talvihallin toiminnasta. Vasemmassa laidassa on linkit golfsimulaattorien sekä lyöntimattojen varauspalveluihin. Alla olevassa esimerkissä tehdään varaus yhdelle lyöntimatolle.

Lyöntimaton varaus

Voit varata joko yhden lyöntimaton tai useamman kerrallaan. Mikäli haluat varata kaikki lyöntimatot yhdellä varauksella, valitse kalenterin päältä ”Varaa kaikki lyöntimatot kerrallaan”. Huom: lyöntimattojen hinta on silloin paljon isompi kuin yksittäistä varausta tehdessä.

Voit tarkastella kaikkia lyöntimattoja rinnakkain joko yhden tai kahden päivän näkymästä. Voit vaihtaa päivää klikkaamalla kalenteri-nappia kalenterin päältä. Vapaat vuorot ovat tummansinisellä pohjalla ja niissä lukee kyseisen tunnin hinta. Klikkaa haluamaasi vuoroa.

 

Pääset automaattisesti ostoskori-näkymään, jossa voit:

  • Poistaa varauksen
  • Jatkaa ostoksia, eli varata vaikka toisen tunnin tai vierekkäisen maton itsellesi
  • Syöttää alennuskoodin, jos sinulla on sellainen

 

Kun varaus on valmis, paina ”Kassalle” painiketta.

Sinulla on vielä mahdollisuus syöttää alennuskoodi tällä sivulla. Syötä yhteystietosi. Puhelinnumero ja sähköposti ovat tätkeitä, sillä niihin tulee varaukseen liittyvä ovikoodi, jolla saat hallin älykukon auki.

Siirry lopuksi maksamaan varaus valitsemallasi maksutavalla.