Alkukauden peli-infoa

Alkukauden peli-infoa

Jäsenkirje toukokuu 2024, päivitetty 27.5.

Golfkausi on nyt startannut hienosti meillä on alkukauden jälkeen kaikki 18 kesäviheriötä käytössä.
Jonkin verran on alkukaudesta kylvetty viheriöitä ja tiipaikkoja ja paikkokylvöt jatkuvat viimeistään taas syksyllä kentän kunnon ylläpitämiseksi ja parantamiseksi. Tiipaikat ovat meillä olleet samoilla paikoilla alkukaudesta lähtien ja niin ne vielä ovat kunnes tiipaikat nurmettuvat kunnolla eli 27.5 alkaen. Kenttä on ihan mainiosti tasoituskelpoinen ja talvisääntö (siirtosääntö 30 cm) voimassa.
Terassimme uudistus jatkuu vaikkakin kivetys on lähes valmis. Meillä tulee klubitalon seinustalle markiisi aurinkosuojaksi. Terassin päädyn lasitus on suunniteltu ja se toteutetaan kokonaisuudessaan joko loppusyksyllä tai ennen ensi kautta. Ravintolan vastaavana jatkaa Natalia Zubitska viime vuoden tapaan. Terassiuudistus ja ravintolatilan kohennukset ovat sellaisia, joita te asiakkaina olette toivoneet joten vastaamme asiakastoiveisiin, kiitos niistä! Myös aikaisemmin tiedotettu bägivaraston uudistus on valmis ja muutama yläkaappi bägivarastossa on vielä saatavilla (ota yhteystoimistoon).

Jäsenlehti Fore on nyt sähköisessä muodossa, eli kotisivuilla luettavissa ja myös klubilta voi noutaa oman kappaleen luettaviksi.

Kentälle mennessänne muistakaahan aika varata peliaika ja ilmoittautua kierrokselle. Tämä on meidän käytäntömme, jolla lisäämme turvallisuutta ja varmistamme myös että kaikista kentällä liikkuvista on meillä tieto, peliajoista, peliryhmistä ja maksuista. Jonkin verran on iltapelaamisessa havaittu epäkohtia ja siten muistutetaan, että mobilepay- suoritteet esim. greenfee-maksamiseen ovat hyväksyttyjä vain kun caddiemaster ei ole paikalla. Jos kuitenkin lähdet aamuvarhaisella tai iltamyöhään pelaamaan joko isolle kentälle tai par 3-kentälle on näihinkin peliaikoihin varattava aika ja verifioitava mahdollinen pelioikeus tai greenfeemaksu ennakkoon caddiemasterilta jos se ei ole mahdollista Nexgolf-varaussysteemistä.

Rangealueella harjoitteleville lisäämme, että harjoituspalloja saadaan palloautomaatista, polettikorttien tai polettien tai pankkikorttimaksamisen kautta. Torstaisin on huoltoaika rangella, eli range on suljettu torstaisin klo 20-21 kun pallojen keräysvuoro. Tällöin muut harjoitusalueemme ovat käytössä, mutta range ei.

Meillä on kauden aikana järjestetty jo muutamia yhteislähtökilpailuja ja siihen muistutetaan että meillä on vain omat, klubin läheisyydessä olevat, paikoitusalueemme käytössä. Eli iso paikoitusalue golfklubin edustalla, sekä lisäalueena ns. hiihtäjien stadionin paikat, jonne mahtuu laajastikin autoja parkkiin.  Yhteislähtökisoja varten meillä ei ole kentän alueella tai läheisyydessä parkkipaikkoja, joten paikallisteiden Levontien, Finbyntien tai Veckalintien varteen ei voi autoja pysäköidä. Ei myöskään voi parkkeerata esim. Veckalintieltä väylän 8 suuntaan olevalle tielle. Meidän on pidettävä yleiset tiet autoista vapaina ja huomioitava pelastustiet sekä edelleen golfkentän naapurustossa olevien kiinteistöjen kulkuyhteydet. Padel-kentän ja klubin kiinteistön vierestä kulkeva polku on yleinen ulkoilualue, eli ns. pururata, jolle ei autoa voi pysäköidä vaan käytetään paikoitusalueita joita meillä on runsaasti tarjolla.

Terveisin
Nina, TJ
Janne, kenttämestari
Rasmus, head caddiemaster
ja muu henkilökunta