Finbyvägen 87, 21600 Pargas

Ellinooras tematräningar

Ellinooras tematräningar 2022

Rymmer driven åt fel håll? Sätter du inte dina puttar? Får bunkerslagen dina händer att svettas?

Om något av de ovannämnda eller andra områden inom golf orsakar extra slag åt dig så finns det nu en ypperlig möjlighet att komma och finslipa på dina slag tillsammans med Ellinoora. På tematräningskvällarna sätter vi oss alltid in i ett specifikt område inom golf och finslipar dess grundpelare och får med oss träningstips för egen träning.

Till träningskävllarna är alla nivåers spelare välkomna som är Archipelagia golfs medlemmar. Till varje grupp rymms det 10 spelare och anmälan sker via NexGolf.

Pris: 15€/gång (betalas till Caddiemaster)

I samarbete: Archipelagia Golf Club stöder Ellinooras tävlingskarriär. Ellinoora genomför temadagar enligt detta. Vi är glada över vårt samarbete – vi får korta kurser till våra medlemmar och Ellinoora får erfarenhet
då det kommer till temaundervisning.

Kom även ihåg att det finns ett väldigt fint evenemang den 9.7.2022 då vi spelar Ellinoora Scramble för att understöda Ellinoora. Ta alltså med dig din spelkompis och delta i partävlingen. Välkommen!

Ellinooras spelundervisning

Behöver din spelstrategi finslipning? Märker du att du gör dåliga val på banan? Ellinooras spelundervisning får du med Ellinoora på 9 hål, där du under tiden får utveckla din egen spelstrategi och du får tips på hur man tar bra beslut på banan.

2.7.2022. Kl 13:00 ja 13:10, med ryms 3+3 spelare

7.7.2022. Kl 10:00 ja 10:10, med ryms 3+3 spelare

Pris 50€/spelare

Kom på plats ca 30 min innan start; vi värmer upp på rangen och spelar 18 hål. Helhetstiden är ca 5h.