Senioritoimikunta

Senioritoimikuntaan kuuluu vuonna 2022 puheenjohtaja Henrik Karlsson, varapuheenjohtaja Hannu Rantasalo ja jäsenet Päivi
Rantasalo, Marja Narvia, Liisa Nordenswan, Maarit Nylander, Stig-Erik Herrgård, Vesa Artukka, Mika Mathlin, Veijo Vainio, Thomas Engström ja Kenneth Lindström.

Yhteydenotto: 040 5565518

henrikka@gmail.com

 

Senioritoimikunta esittäytyy

Olen Henrik Karlsson, eläkkeellä ja asun Kaarinassa.
Vuodesta 2019 olen toiminut senioritoimikunnan puheenjohtajana.

Aloitan 23:n golfkauden nyt kesällä. Kesällä 1999 suoritin lyöntikokeen, puttauskokeen ja teoriakokeen Vierumäellä. Myöhään syksyllä suoritin pelikokeen Paraisilla Founder Pertti Laineen valvovan silmän alla. Ensimmäisen kierroksen pelasin kesäkuun alussa Founder Sture Laurenin ja Founder Bo-Erik ”Be’gi” Palmgrenin kanssa. Kierros meni liian hyvin (47 pistettä) ja olisin mielelläni vaan pitänyt sitä ”harjoittelukierroksena” mutta Sture ja Be’gi olivat toista mieltä. Siinä sitten seisoin 43 HCP:llä ja täysin ”myyty” golfiin!

Kilpailuhenkisenä ihmisenä pelaan mieluummin kilpailuja kuin ”harjoituskierroksia”. Olenkin ottanut aktiivisesti osaa melkein kaikkiin
ArGC:n järjestämiin kilpailuihin alusta asti.

Syksyllä 2018 kysyttiin jos voisin ryhtyä senioritoimikunnan puheenjohtajaksi vuodesta 2019. Vannoutuneena seuraihmisenä (mukana jo vuodesta 1977 erilaisissa seuratoiminoissa) en voinut olla ottamatta haastetta vastaan. Olin tosin varmistanut, että edellinen puheenjohtaja Hannu Rantasalo oli luvannut jatkaa toimikunnassa varapuheenjohtajana ja auttaa minua alkuun. Siitä olen Hannulle hyvin kiitollinen.

Koska seuralla on erittäin toimiva ja vireä aktiviteettitoimikunta, olemme senioritoimikunnassa keskittyneet kilpagolfiin. Olemme vuosien aikana löytäneet ohjelman, joka tuntuu sopivan meidän jäsenillemme hyvin. Kilpailukalenterimme on pysynyt, ehkä pienillä säädöillä, aika samanlaisena vuodesta toiseen.  Kilpailukautemme alkaa useimmiten ensimmäisellä kuukausikilpailulla toukokuussa. Toukokuussa alkaa myös Senior Cup. Toukokuun lopussa pelataan yleensä seuran avoin seniorikilpailu Senior Open.

Kaikkiin kilpailuihin ilmoittaudutaan NextGolfin kautta. NextGolfissa on myös lisätiedot siitä nimenomaisesta kilpailusta. Kehotankin teitä seuraamaan kilpailukalenteriamme tarkasti heti huhtikuusta, jotta ehditte ajoissa mukaan.

Senioritoimikunta koostuu tänä päivänä 12 jäsenestä. Itseni lisäksi mukana ovat, varapuheenjohtaja Hannu Rantasalo ja jäsenet Päivi Rantasalo, Marja Narvia, Liisa Nordenswan, Maarit Nylander, Stig-Erik Herrgård, Vesa Artukka, Mika Mathlin, Veijo Vainio, Thomas Engström ja Kenneth Lindström.

Jos joku seuramme senioreista on kiinnostunut tulla mukaan toimikuntatyöhön tai on ajatuksia / ehdotuksia meidän toimintaamme, ottakaa yhteyttä minuun, puh. 040 5565518, s-postitse henrikka@gmail.com tai nykäiskää ”hihasta” kentällä. Toimikunnan muut jäsenet auttavat myös tarvittaessa.

Antoisaa golfkautta 2022 toivottaen

Henrik Karlsson