Naiset golfaa

Naiset golfaa

ALOITA GOLF YHDESSÄ MUIDEN NAISTEN KANSSA!

Archipelagia Golf Club järjestää ainutlaatuisen tilaisuuden naisille tulla tutustumaan golfiin ja uusiin ihmisiin. Nyt ei ole kyse pelkästään golflyöntien tai sääntöjen opettelusta, vaan liikunnallisesta yhdessä tekemisestä ja hauskanpidosta. Haluamme tarjota sinulle ja ystävillesi tilaisuuden löytää golfin ilo ja riemu!

Tilaisuuden aikana koet, mitä kaikkea golf voi sinulle tarjota. Golf on tutkitusti terveyttä edistävää liikuntaa, joka hemmottelee kaikkia aisteja liikkuessasi ulkona luonnossa hyvin hoidetussa ja turvallisessa ympäristössä. Golf, jos mikä, yhdistää ihmisiä. Golfissa ystävystyt helposti ihmisiin, niin itse pelin aikana kuin sen ulkopuolellakin, osallistumalla golfseuran monipuoliseen toimintaan.

Tästä kaikesta saat mahtavan ensikosketuksen Naiset golfaa -tutustumistilaisuudessa!

Ilmaisia tutustumistilaisuuksia järjestetään kolmena eri ajankohtana:

9.4. klo 10–12 golfhallissa (lämmin sisätila), Levontie 20, Parainen
11.4. klo 18–20 golfhallissa (lämmin sisätila), Levontie 20, Parainen
20.4. klo 18–20 golfkentällä (ulkona), Finbyntie 87, Parainen

Pukeudu sääolosuhteet huomioiden mukaviin joustaviin vaatteisiin ja lenkkareihin. Halliin päälle sisäliikuntavaatteet sekä sisätossut. Kaiken muun saat meiltä lainaksi. Nähdään pian!

ILMOITTAUDU; naisetgolfaa.fi/archipelagia

 

Olipa kerran pallo, maila ja pelaaja…

Archipelagia Golf tarjoaa golfia ja pelielämyksiä kaiken tasoisille harrastajille, saariston ”kulmalla”, Paraisilla. Aktiivinen seuratoimintamme mahdollistaa mukavan alun golfiin ja opettajamme opastavat lajin taitoihin. Tarvitaan sinun innokkuutesi, niin me huolehdimme siitä, että pääset mukavaan alkuun harrastuksen parissa.

Erinomaiset harjoitusalueet ovat meidän valttimme; niillä viihtyvät tulevat ja jo golfaavat pelaajamme. Rangella harjoitellaan pitkiä lyöntejä ja lyöntitekniikkaa, viheriöiden tuntumassa puttaamista ja lähilyöntejä. Laajalta harjoitusalueelta löytyy lyhytkenttä, par 3-kenttä, joka on kaikkien käytössä. Sieltä saa hyvän ”tatsin” peliin ja voi harjoitella vaikka tarkkuuslyöntejä. Laji on meillä ympärivuotinen; hallissa harjoittelee talvikaudella monia eri treeniryhmiä. Hallista löytyy myös kaksi simulaattoria.

 

Kenttämme sijoittuu vaihtelevaan pelimaastoon, jossa avoimet peliväylät vaihtuvat metsäväylien pelitunnelmaan. Pelielämyksiin tarjotaan monipuolisuutta tiipaikkojen eli kentän pituuden suhteen pelaajien taitotasojen mukaan. Olethan myös kuullut että golf on sosiaalinen peli? Kentällä kohtaat pelaajia ja kuulet hyviä tarinoita ihanasta lajistamme; ystävyydet vahvistuvat yhdessä tekemisen kautta. Vastaleikatun ruohon tuoksu on tunnistettavissa. Arvostamme kauniisti hoidettua kenttäämme ja tiedäthän, että meilläkin toimitaan ympäristöystävällisesti. Klubitalo ravintoloineen sekä puku- ja saunatiloineen täydentävät onnistuneen pelipäivän ja ovat kaikkien golfareiden käytössä. Padelkenttä ja frisbeegolfradat tuovat erinomaisen lisän sporttiseen ilmapiiriimme.

Me opastamme ryhmiä ja kutsumme kaikki kokeilemaan golfia: vain maila ja muutama pallo – ja sinunkin vapaa-aikasi täyttyy ihanista pelionnistumisista kauniissa ympäristössä.

Tämä kenttä on se paikka, jossa niitä hole-in-oneja tehdään. Tervetuloa!