Ellinooran teematreenit

Ellinooran teematreenit 2022

Karkaileeko draivi? Eivätkö putit uppoa? Saako bunkkerilyönti kätesi hikoilemaan?

Jos jokin näistä tai muista golfin osa-alueista aiheuttaa ylimääräisiä lyöntejä kentällä niin nyt on hyvä mahdollisuus tulla hiomaan omaa peliään Ellinooran kanssa. Teematreeni illoissa paneudutaan aina yhteen golfin osa-alueeseen Ellinooran johdolla ja hiotaan kyseisen osa-alueen perusasiat kuntoon sekä napataan mukaan myös treenivinkit omiin treeneihin.

Treeni-iltoihin ovat lämpimästi tervetulleita kaiken tasoiset pelaajat, Archipelagia golfin jäsenet. Jokaiseen ryhmään mahtuu mukaan 10 pelaajaa ja ilmoittautuminen tapahtuu NexGolfin kautta.

Hinta: 15€/ per kerta (maksetaan Caddiemasterille)

Yhteistyössä: Archipelagia Golf Club tukee Ellinooraa hänen kilpailu-urallaan. Ellinoora toteuttaa meidän pelaajillemme teemapäiviä oheisen mukaisesti. Olemme iloisia yhteistyöstämme, me saamme jäsenistöllemme lyhytkursseja ja Ellinoora kokemusta teemaopetukseen.

Muistattehan myös että kilpailukalenterissamme on erittäin hieno tapahtuma 9.7.2022, jolloin pelaamme Ellinooran tukilpailun, Ellinoora Scramblen. Otathan mukaasi pelikaverin ja osallistutte parikisaan.
Tervetuloa viihtymään kisaan!

Ellinooran peliopetus

Kaipaako pelistrategiasi hiomista? Huomaatko tekeväsi huonoja valintoja kentällä? Ellinooran peliopetuksessa saat Ellinooran seuraksi 9 reiälle, jonka aikana kehitetään omaa pelistrategiaasi ja annetaan vinkit hyviin valintoihin kentällä.

2.7.2022. Klo 13:00 ja 13:10, mukaan mahtuu 3+3 pelaajaa

7.7.2022. Klo 10:00 ja 10:10, mukaan mahtuu 3+3 pelaajaa

Hinta 50€/pelaaja

Saavuthan n 30 min ennen starttia kentälle; tehdään lämmittely rangella ja pelataan 18r. Kokonaisaika on n. 5h.